Get your back into it

Sagt och gjort. Rygg och mage på schemat idag. Laddad till tusen. Så laddad att jag valde att köra marklyft för första gången på 100 år, eller ja 1 år iaf pga av skadade knäet. Gick väl bra med tanke på det långa uppehållet från övningen och så. Dock gick jag med världens pump i hela ländryggen under resten av passet. Helt sines ju.

Rygg

Chins: 3 set till failure
Marklyft: reppa på 120 sen 150 och sen körde jag en för att känna på 180kg. Helt ok för att vara så längesen
Enarms rodd i maskin: 70x10/80x8/80x8
Smala latsdrag: Max x8/Max+10kgx8/Max+20kgx8
Sittande rodd: Max x10/Max+10kgx8/Max+20kgx6



Mage

Situps på bänk med vikt bakom nacke: KV+5kg x10 a 3 set
Benlyft: 18kgx10/19kgx10/18kgx6
Sidolyft: 52kgx10 a 3 set

Nu ska jag bara ta det lugnt på sista semesterdagen. Tänkte även dra igång med cardio på allvar imorrn så man kommer i nån bra form nån gång. Bättre sent än aldrig


Sundays

Snart slut på semestern. Sista dagen idag och det börjar kännas att man skall jobba imorrn. Dock börjar jag inte förrens 14 så det är ju rätt skönt med en mjukstart. Hinner man till sjukgymnasten för lite koll på knäet också. Kankse får till ett gympass också, vem vet ?
Var behövligt och så sjukt skönt med en vilodag igår. Dock kändes det som att jag bara ville hitta på nån form av träning, men det blev ingen. Blev bara att slappa hela dagen igår.
Idag får man ta sig till gymmet för att bygga lite massa på ryggen och eventuellt ett magpass på det också.
Laddad och sugen till tusen för det nu.
Nej om man  skulle softa framför tvn en stund nu.


Vilodag

Vilodag idag. Har tränat varenda dag hela veckan så det är behövligt med en vilodag. Imorrn kör vi igen för då väntar ett fint ryggpass samt lite mage.
Jaha vad skall man göra på en vilodag. Det är det som är det värsta. Har man inget alls att gör, ingen träning, inget jobb så blir man så sjukt slö. Precis slumrat till framför en Jay Cutler video (From J till Z eller nått sånt). Nej lite mat nu och sen ska jag hälsa på hos min morfar en runda.
Kvällen? Ingen aning men nått händer väl


Även en tiger måste vila ibland


Världens pass


Sitter här och skördar frukten från dagens pass. Det blev ett helt underbart och det bästa bröstpasset på länge. Fick sjuk träff känner jag trots att man mata på med monstervikterna :D haha
Så nu har man tryckt i sig allt post-workout skit och ska snart ha lite tonfisk i sig. Efter det bär det av till Bahnhof för lite roligheter med grabbarna. Leka rockband slår aldrig fel.

Till passet då

Hantelpress: 60kgx6/60kgx5/60kgx3 nästan en 4 ha
Lutande hantelpress: 52kgx7/52kgx6/52kgx5
Flyes: 26kgx8 samt 2 set med samma vikt och 7 reps
Uppåtlutandepress i maskin: 104,3kgx6/113,4kgx6/122,4kgx6

Det var det och det käns i varenda muskelfiber nu.
En annan sak, hatar verkligen discobyggare. Fuck them.
Kom in ett gäng på 4 individer. Riktiga drägg. Körde typ en övning bara för att få lite pump. Sen bara drar dem.
Äckliga fucking skithuen.

Usch.

Bye bye och trevlig helg

Sagans början

Hur börjar en träningshistoria tro?

Själv var man en liten pojkspoling som inte var mer än en soffpotatis egentligen. Visst man hade ju testat på foboll och skytte osv. Men dem där stora sporterna som alla andra höll på med var inget för mig. Sakna både talang och motivation för det.
En  vacker dag så fick jag bara för mig att jag skulle testa på och gymma lite. Vet inte varifrån idéen kom men den kom. Man börja testa det så smått och nån form av tycke till det uppstod. Vet att man körde helt ensam och kände sig ganska lost i den världen. Snart så fick man även med en polare och vi körde på. I nästan samma veva så börja tycke för kampsporten komma. Kampsport och styrketräning är två bra komplement till varandra så det var bara att köra på.
Det var först och främst TaeKwonDo (WTF stilen) som man körde. Tror jag nästan höll på med det i ca8-9 år. kommer inte riktigt ihåg. Sen lades tyvärr den lokala klubben ner och man hade ett litet upphåll.
Sen var det en annan kompis som hade börjat träna nått som kallas för Swedish Combat. Det vara bara att åka med och testa på. Då det var många man kände som träna där så fastna man ganska omgående för detta.
Här tog det inte lång tid för en att bli helt såld. Swedihs Combat är en stil som kombinerar allt från stående till matkamp varvar med tradionellt självförsvar osv. Det vill säga att det finns både tävlingsdel i det hela samt delen som du bara tränar för dig sjäv, bättre självförtroende, självförsvar och allt det där.
Detta maldes på några år detta med. Dock kom ju tiden då man var tvungen att bli vuxen och börja jobba. Helt plötsligt blev det mindre och mindre tid för kampsporten tack vara dem olika arbetstiderna man har samt att när man väl jobbar så slutar man som tidigast 20 på kvällen och som senast vid 22. Svårt att hinna få tid över för den typen av träning då.

Då var det dags för gymmet att ta över igen. Man kan ju tycka så här i efterhand att man skulle varit ännu mer seriöst meed gymträningen när man var yngre och hade all tid i världen osv. Men man skall inte se bakåt för mycket utan blicka framåt och så möjligheterna. Så nu tränar man hårdare än förr och jag älskar det.
Målet är att försöka köra en riktigt seriös deff inför sommaren med start i april antagligen. Vi får se hur det går men motivationen har aldrig varit bättre än nu och resultaten skall komma därefter.
Vi får se men det är en härlig känsla att utmana sig själv på något.


Nej nu e det dags för lite mat, råris och tonfiskröra, mums

Time for bed

Time for bed nu. Precis varit som en riktig rockstar nu och rockat loss här ikväll. Bra uppvärmning inför morgondagen då det blir en riktig helkväll med rock n roll. Jag och en massa kollegor och vänner skall lira satan i det på ett uteställe i Ängelholm (Bahnhof). Kalla mig Lars Ulrich om ni vill för jag jämnför mig själv med honom, not.
Iaf hur kul som helst om man är några stycken.
Nej nu kallar sömn och räkna får. Blir nog tidig uppgång imorrn för lite innebandy så sov gott alla


Axlar e nice

NU känns det fint i kropp o själ. Ännu ett underbart och bra genomfört pass är till ända. Blev axlar och mage idag. Axlar börjar bli roligare för var gång. Vet att det kändes som ett trist och inte prioriterat pass förr. Nu har man kommit till insikt med att ett par riktigt köttiga axlar gör mycket för hela fysiken och lurar lätt ögat att det ser bättre ut än vad det är. Vi får se om man kan och orkar prioritera dem små axlar med nu ju längre tiden lider.
Passet gick som sagt bra utan några större problem.

Axlar


Axelpress i smith: 70kgx10/80kgx8/90kgx6
Drag till hakan i cable: Max+20kgx10/Max+30kgx8/Max+40kgx6
Baksida i maskin: 45x10/55x10/65x6
Hantellyft åt sidan: 25kgx8/28kgx6/28kgx6
Hantellyft framåt: 25kgx8/28kgx5/28kgx5
Shrugs i smith: 170kgx10/190kgx8/200kgx7


Mage

Räkan: Max+10kgx10/Max+20kgx10/Max+30kgx6 + 3 extra 10kg minus
Hjulet med 20kg extra a 3 set till failure

Nu kommer snart en polare över för lite Band Hero lirande en stund. Så det blir lite Rock n Roll nu

"The Only Easy Day Was Yesterday"

Städa, träna,städa :D

Blev en liten skön rulle idag ändå. Kollade på Smokin Aces 2. Skön enkel rulle med lite lagom action en torsdag som denna. Samma stuk som ettan och då vet ni vad jag menar om ni sett den. Godkänd film.
Håller på med den utlovade städningen nu. Så kul så. Det är bara till att bita ihop och köra på. Blir perfekt ladd inför gymmet om en halvtimme. Blir nog bra. Kommer en update från passet sen som vanligt.


Cya

Torsdag

Ännu en ny härlig dag. Hör hur snön smälter genom dropparna som faller mot mitt fönster. Det är ju ett skönt tecken på lite värme. Man kanske skulle ta och titta på någon film innan man tar tag i lite städning, mat, gym och allt annat.

Vad hade ni själv valt?



eller



Svårt val jag vet.

Branch Warren


Så här skulle det sett ut på alla gym ;) Stay hardcore for life

Branch Warren har väl alltid varit lite av en favorit när det gäller kända byggare. Han verkar ha en skön inställning till byggningen och allt omkring den. Verkar inte var någon överlägsen typ med attitydsproblem heller. En skön och stor, väldigt stor kille men ändå riktigt mycket hardcore. Så mycket hardcore det bara kan bli.

Fan det är nästan så att man blir sugen på att ta ett pass till när man ser honom kötta. Får bli imorrn det.


Triceps/Underarmar


Precis tryckt i mig 2 st Twix och precis innan det den vanliga drinken. Fan onödigt med Twixen. Det är nackdelen med att ha sånt skit hemma, man äter upp det. Måste säga att jag nästan aldrig får sötsug men ligger det framför näsan på mig så har jag svårt för att stå emot det. Alla har vi våra svagheter.
Annars kändes det sjukt bra på gymmet idag. Blev triceps + underarmar så det gick snabbt och smärfritt. Orken och trycket var bra idag så det var inga svårigheter att lasta på på triceps. Alltid lika skönt när dem är fräscha och man kan köra på för fullt.
Passet blev som följer

Triceps

Press med hantel bakom nacken:
42kgx10/45kgx10/52kgx6
Hantelpress liggande: 22kgx7/22kgx6/22kgx6
Pushdown med rep: 30x10/40x8/50(max)x7
Kickbacks i kabel: 20x8/26x6/25x6

Underarmar

Underarmscurl:
40kgx10/45kgx7/45kgx7
Bicepscurl omvänt grepp: 45kgx7/45kgx6/45kgx5

Körde även två rehab-övningar för knäet. Brukar slänga in det lite då och då när jag har tid.



Time again

I vanlig ordning dags för ett gympass inom närmsta halvtimmen. Dock har jag ingen aning om vad jag ska träna idag. Kan inte bestämma mig riktigt (lite sugen på triceps). Så vi får se vad känslan säger när vi kommer till gymmet.


Dags och ladda.

Semester

Skönt med semester. Att bara vila upp sig och ta det lugnt. Har varit hur skönt som helst än så länge. På måndag börjar verkligheten igen med jobb. Ändå är det ju skönt och komma tillbaka till rutinerna. Det ändå som blir lite lidande är ju att träningen i vissa fall blir lite oregelbunden. Nu har det varit träning varje kväll vid samma tid ungefär och det har varit skönt. När jobbet börjar igen blir det träning tidig morgon, sen kväll eller vad som beroende på hur man jobbar. Lite så är det när man har 4 olika stattider på jobb. Det har sina fördelar det med vill jag lova.

Nog om det för det blir ändå snart semester på riktigt i börjar av april. Då drar jag, baby, Alex och syster till Cypern. Hoppas på lagom varmt och massa chill


Dagens pass



Gott med det första intaget direkt efter träningen. I vanlig ordning Vitargo, lite protein samt Celltech. Är väldigt nyfiken på och se om Celltech fungerar. Återstår att se.
Passet blev väldigt bra tyckte jag. Alex var med som vanligt och det blev tungt men ändå med bra kontakt. Helt klart mer än godkännt. Blev biceps och vader efter nedanstående resultat

Bicpes

Bicepscurl EZ-stång:
62kgx8/72kgx7/82kgx4
Koncentrationscurl hantlar: 20kgx8/26kgx6/25kgx6
Hammercurls med stång: 50kgx8/60kgx6/70kgx4
Hammercurls i cable: Fullt magx6/fulltx7/fulltx6
Kändes bra fast det bara var 2 dagar sen jag körde biceps innan. Lite för lite vila där emellan men så blir det ibland.

Vader

Sittande vadpress:
50kgx10/60kgx10/70kgx10/80kgx10
Stående vadpress i hacklift: 200kgx10/250kgx6/250kgx6

Allt som allt och nu sitter man här och tar igen sig med den rosa goda drinken. Allt för kroppen och lite till

Feel the Rage

Snart dags för det efterlängtade passet. Laddar som vanligt med lite Rage Ltd Editon och kesella. Rage ger en härlig känsla och man vill bara träna för det blir nästan jobbigare att bara sitta still.
Mot gymmet och pumpa nu.



Rage LTD Edition

Rage Limited Edition innehåller bland annat Leucin för ökad proteinsyntes, Muscle Hydration Formula (mineraler) för bättre muskelkontakt, Glucuronolacton för bättre reaktionsförmåga.
Rage Limited Edition är en exklusiv variant av den otroligt populära RAGE som höjer ribban ytterligare en nivå. Till de redan noggrant utvalda ingredienserna i RAGE har vi förfinat ett par och kompletterat med ett par nya
intressanta utmanare, allt för att ge dig det bästa för din träning. Rage Limited Edition kommer bara att finnas under en begränsad tid.

RAGE Limited Edition består av en unik sammansättning av verksamma ämnen som i vetenskapliga studier har setts påverka flera faktorer som har positiv effekt på din prestationsförmåga. Rage Limited Edition innehåller mer ALC än Rage, och är berikad med tre helt nya ingredienser samt en ny spännande Muscle Hydration Formula.

Muscle Hydration Formula är en specialutvecklad mineralblandning av natrium, kalium och magnesium med hög tillgänglighet för kroppen. Fo
rmulan optimerar muskelns kontraktionsförmåga och ger dig en fantastisk muskelkontakt. Den andra nya ingrediensen är L-leucin. L-leucin är en essentiell aminosyra och den viktigaste aminosyran för muskeluppbyggnad. L-leucin ger i kombination med träning en kraftig signal till muskeln att den skall börja växa, samtidigt som muskelnedbrytningen motverkas. L-leucin är även inblandat i hur ansträngande vi upplever träningen då L-leucin motverkar bildandet av en trötthetssubstans i hjärnan.

En annan intressant ingrediens är glucuronolacton som i studier har konstaterats ge snabbare reaktionsförmåga, bättre koncentrationsförmåga samt att man upplever sig mer energifylld. Glucuronolacton ger i kombination med koffein och taurin en synergieffekt och har stor effekt på din skärpa. Theobromin är närbesläktad med koffein och fungerar på ett liknande sätt och ger dig mer energi samtidigt som ett välbefinnande. Theobromin är det ämne som gör att många upplever en skön känsla efter att ha ätit choklad. Förutom de nya ingredienserna innehåller RAGE Limited Edition samma vinnande koncept som tidigare versioner. Genom att RAGE stimulerar din kropp på flera olika plan kommer du att vara på topp vid nästa hårda pass, både fysiskt och psykiskt.


Kyckling och spenat

Sitter och väntar på att kycklingen skall bli klar så att jag kan äta. Är vrålhungrig just nu. Det e helt sinnes hur hungrig man alltid kan vara. Kvittar hur mycket man stoppar i sig så är man fortfarande hungrig. Det känns så för mig, oftast. Blir lite kycklignfilé och nån spenatgrejs. Hoppas det smakar.

Shit kom precis på att jag glömt att ta min Celltech...vänta...så nu var det gjort.



Ikväll är ett armpass planerat. Får se om det blir både biceps och triceps. I vilket fall som helst så ser jag fram emot den efterföljande pumpen som skall jagas. Skön känsla av välbefinnande och som den store Arnold beskrev pump en gång i tiden (på ett ungefär)

"Känslan av pump, då ditt skin är på väg att spricka, är som för mig att komma när jag har sex med en kvinna"

Kanske lite överdrivet men det är en underbar känsla
Dags för mat.

Cya

Design

Ändrat lite på bloggens utseende. Hoppas det är till det bättre men nu pallar jag inte mer. Det är ganska kul att sitta och pilla med det. Kunde kanske önskat att man hade lite mer kundskap med html-kodning osv. Man lär sig väl med tiden.
Är inte trött för fem öre just nu. Kanske skulle sova ändå har ju trots allt varit två tidiga morgnar pga UFC och hockey. Därför blir det sov lite längre imorrn. Ingen innebandy för min del tyvärr men gymmet kommer man inte undan, eller ja gymmet kommer inte undan mig kanske man skall säga. Blir armar imorrn för dem som bryr sig.
Nej lite protein nu så magen får lugn och ro sen blir det väl sängen.



Godnatt

Crazy legs

Blev ett snabbt benpass idag som lovat. Kommer tyvärr inte ihåg några reps och set osv pga glömde anteckningarna hemma. Kan inte ligga på topp alltid. Iaf blev bra träff ändå.
Körde på som aldrig förr

Benspark: börja på 50 och sluta på 100 så det blev några goa set
Benpress: 3 set upp till 250 kg
Bencurl: 70 första och 80 på dem två sista seten
Enbenscurl: 30, 30 och sänkte sen till 25

Sen kändes det tyvärr lite i mitt knä, lite sådär ostabilt och då är det inte roligt att köra på. Så blev inga fler övningar tyvärr. Fick bra träff ändå så jag var nöjd.

Nu e det home sweet home som gäller



What to do?

Då var det inte långt kvar tills det blir dags för kvällspasset på gymmet. Ser verkligen fram emot benpasset av någon anledning. Kan inte sätt fingret på vad, kanske är den underbara känslan av total utmattning efter ett bra benpass. Något är det i alla fall.
Annars har man varit ute med polarens hund på en runda. Manta som hon heter är en go tjej som gilla att busa rundor i snön. Alltid skönt och komma ut en runda.
Nu har jag svårt och bestämma mig om jag ska börja städa eller om jag väntar en liten stund till bara. Tror jag.....får ni reda på senare.

Ciao


Hockey morgon

Då var precis en härlig och spännande morgon till ända. Sverige vs Finland i hockey och 3-0 till Sverige. Kan morgonen börja mycket bättre. Nej tror inte det.
Det var kaffe o kaka som var receptet för att det skulle lyckas. Var över hos Jocke o glodde. Steffe var där med kakorna. Nice.
Så nu e man pigg o glad. Bara till att köra hårt resten av dan. Ska snart iväg och rasta en polares hund. Kan bli lite trevligt o ta en promenix i detta härliga snövädret ha.
Ikväll kommer det att bli ett tugnt benpass på tha gym (mitt andra hem). Ser framemot det, både ja och nej. Benpassen gör ju susen för kropp o själ. Dock är det ju alltid det jobbigaste passet på veckan. Förra veckan var det så intensivt att man börja må illa vid slutet av passet. Se om man toppar det ikväll.

Gårdagen avslutades med en trevlig film, Zombieland. Det var underhållande och rolig. Kul humor och en annorlunda zombierulle. Mycket bra

Time for som protein

The way it is

Ja man kunde inte hålla sig ifrån gymmet idag. Alex skulle köra lite så jag hängde på honom. Blev ett litet genomkörar pass för stora dela av kroppen. Börja köra några set chins till failure och sen efter det blev Giantset på biceps,triceps och axlar. Avlsuta passet med några sköna magövningar. Pumpen efter ett giantset e obeskrivlig så därför får ni se hur det kan se ut på ett ungefär med en lite film.

 

Nu har man precis avnjutit en post-workout drink. Avnjutit var antagligen att överdriva då jag blanda Vitargo, Protein och CellTech. Smaka fan inte gott men var välbehövligt.

 

 

Peace


Combat my way

Grävde fram dem gamla bilderna från en combattävling. Inte dem bästa bilderna just nu då det är fotade foto vem bryr sig.











Enjoy

Söndag


Man orkade kolla igenom hela UFC galan inatt. Trots att man gick och la sig vid 02 tiden i ett litet berusat tillstånd. Bara till att lägga in powernap modet och ställa klockan. Dra sig upp till soffan och sätta på tvn. Hade sällskap av Zeke (katten) så han hjälpte till och hålla mig vaken.
Annars var det en bra gala får jag säga. Härliga fighter och många av dem var jämna. Så det var bra matchning av UFC. Bisping loosa dock på domarbeslut, trist tycker jag då jag gillar honom. Men Silva såg pigg och hungrig ut. Har han inte gjort på länge.
Dock var den bästa matchen i huvudmatchen Nogueira vs Velasquez. Där har vi en framtida storhet inom UFC med Cain Velasquez. Killen såg bra ut stående (matchen kom aldrig till marken) och har spöat upp andra tunga fighters innan. Dock aldrig någon legend och inatt gjorde han det på bästa möjliga sätt. Han knocka ut Nogueira som i princip aldrig blir det. Blir han knockad kommer han alltid tillbaka lika fort igen. Icke inatt.
Slagutväxling och en stenhård höger från Cain och sen var det natti natti. Har vi den framtida titielmatchen i tungvikt Cain Velasquez vs Brock Lesnar.
Kan bli ett trevligt blodbad


Vad ska man hitta på en söndag som denna då. Tror det blir att städa lite och faktiskt köra ett trevligt litet magpass med AB-wheel. Ha finns inget som tar så skönt i magen som den uppfinningen. Älskar den.

Stay hardcore for life

Dolph is fun

Måste bara säga att Dolph e fan kung. Han har humor ha. Utan honom hade Melodifestivalen inte varit mycket. Ha nej han e nått av det bästa. Men kvällens höjdpunkt var nog ändå dubbeljakten i skidor. Fan asså. Det var så gymt sjukt jobbat av båda svenskarna. Guld och Brons. Skadat värre var det. Får väl bara säga grattis till dem och godnatt till alla andra. Eller ja en powernap innan UFC.

Winterland

Nyss hemkommen från 1,5 timmer vandring på natursköna Kullaberg med syrra, Alex och deras hund. Mkt mkt mkt snö var där och så börja det snöa ännu mer. Så man plumsa rundor där och hade det mysigt. Det får räknas som det enda fysiska man kommer att göra idag då det är en vilodag på alla sätt och vis. Blir att smälta maten nu och sen bara softa innan man drar vidare för lite mys ikväll med vin och annat.
Bjuder på några bilder från wannabe naturfotografen nu hehe















UFC 110


Inatt är det ännu en UFC gala. Närmre bestämmt 110. Blir nog en bra gala då huvudfighterna är Nogueira vs Velasquez och Silva vs Bisping. Vet inte vilken match jag ser fram emot mest om jag ska vara ärlig. Tror det får bli Silva vs Bisping. Bisping kommer vinna den matchen tror jag. Kommer knocka ut Vanderlei Silva i kankse andra ronden. Silva känns för gammal för UFC nu. Hans glansdagar är över och han är verkligen inte "The Axemurderer" längre. Så en vinst till Bisping där på en ganska säker knockout. Den andra får jag väl säga Nogueria pga hans erfarenhet osv. Gillar ingen av dem som fighter så.
Där ser ut och vara några mer roliga fighter med bla Joe Stevenson, Mirko Cro Cop, Keith Jardine, Ryan Bader, Stephan Bonnar och Chris Lytle för att nämna några. Kan som sagt bli än väldigt intressant gala. Den går av stapeln i Australien så det är lite kul. Dock sänds den som vanlgit kl 04 på svensk tv (TV4 Sport. Tveksamt om man orkar med det inatt.
Nästa UFC gala går den 27 mars. Gissa vem som kommer att vara main event där. Jo inte mindre än (den mest kompletta UFC fightern, enligt mig och dem flesta andra) Give Some Pain, GSP, George"The Rush" St Pierre. Det ser man fram emot. Så ni som älskar UFC. Se det.

Bilder från invägningen

Silva vs Bisping

Bonnar vs Soszynski

Lets get it on



Ska sova

Såg bara en fet trailer på en kommande film. Måste bara dela med mig av denna innan jag däckar. Hur bra kommer inte denna bli(hoppas jag verkligen iaf). Alla feta actionskådisar ju. Stallone, Statham, Li, Lundgren, Arnie ska också vara med säger dem. Även Randy "The Natural" Couture som är en UFC Hall of Famer och en av dem bästa fighterna genom tiderna är med. Det skall inte misslyckas kan man tycka. Se själv o tyck till


Godnatt

Precis hemkommen från krogen. Jobbat som vanligt. No pain no glory som dem säger. Blev ju bara ett kort och snabbt inlägg innan. Var som sagt tvungen o få i mig lite kalorier efter gymmet. Det blev det med i form av en god kebabtallrik. Hur gott som helst var det. Fan det mesta smaka väl gott efter ett hårt pass på gymmet. Efter det blev det även en liten massage för ryggen. Fan var behövligt får jag säga då det hittades lite knutor. Har känt mig lite öm i axel och så nu efter all den tunga träningen så det behövdes. Massage skulle man nog gå på riktigt ofta för att få igång cirkulation o allt annat skit ordentligt.

Nej nu ska jag väl säga godnatt i och ta det lugnt i snön


Som lovat

Blev ett mkt bra bröstpass vill jag lova. Det kommer att kännas imorrn och det ser jag fram emot. Blir ett kort inlägg nu då jag ska iväg o äta nu. Måste ha mat efter träningen

Bröst

Bänkpress: 140kgx2(PB)/120kgx5/120kgx5
Lutande bänktpress: 120kgx5/120kgx4/110kgx5
Flyes: 26kgx8/26kgx6/26kgx7
Cable neråt: 40x9/50x6/50x6

PB i bänk :D

 

Blev 2 filmer som lovat iaf. Nej nu kallar maten så nu måste jag dra. Slänger ut en bild på Alex som var med idag.

 

 

 

Hörs senare


Snart träning

Nu har man precis kommit hem från en runda på sin arbetsplats (Väla), trots att man har semester. Var där dock för mitt protein var slut samt att jag fikade med en polare en stund.Var trevligt o snacka lite skit.. Passade på att köpa lite nytt protein samt att det blev en helt ny sort som jag inte testat med lite mer glutamin och aminosyror o sånt skit i. Ha tar nog för lite för det känns det som. Får ser om det är bra. Bättre pris var det iaf. Ska ta lite nu strax innan gymet. Siktar på det fetaste bröstpasset på länge idag. E laddad som fan. Se om det kommer nått PB i bänkt idag. Ska även se om man får till nån liten kort film eller nått sånt.


This shit is a lifstyle nothing else

Oldies

Kolla in dessa bilderna från ens glansdagar.


Här var man en liten skit som det ser ut som, men vig var man iaf.
Tror att det var på Cypern för ca 10-11 år sen


Detta saknar jag nått så fruktansvärt. Kampsporten. Hinner tyvärr aldrig med den pga jobb och dylikt. Har ändå tränat både TaeKwonDo och Swedish Combat i ca 10 år seriöst så det är det som man håller kärast när det gäller sport. Vet att jag har lite bilder från någon tävling. Får väl ta o leta upp dem o slänga in dem här så ni vet vad Combat handlar om.


För er som inte märkt det så snöar det ute idag.

Lika som bär eller?




Kankse inte. Men lyckades rätt bra med att likna Arn iaf. Hitta bilden på dator och den är från en maskerad nu i höstas. Trevligt värre och jag vann för övrigt också. Alltid kul ju.
Nej om man skulle gå o lägga sig istället för att sitta o uggla.

somnus angustus quod somnium puteus (latin för typ sov gott och dröm väl)

Rygg o mage

Kändes bra på passet idag. Även om Massacran inte ger en riktigt samma känsla som Ragen så får det duga tills jag får den nya laddningen. I den nya laddningen har jag även beställt Celltech. Får se om den är så bra som vissa säger. Skadar aldrig att testa något nytt ju.

Rygg

Smala latsdrag:
100+10kgx10/100+20kgx8/100+30kgx5
Hantelrodd: 60kgx8 a 3 set
T-Bar: 75kgx6/95kgx5/95kgx5
Latsdrag omväntgrepp: 100+10kgx8/100+20kgx6/100+20kgx8
Ryggresning: 50kgx4/40kgx8/40kgx6




Mage

Räkan: 50+10kgx10/50+20kgx10/50+20kgx8
Situps med vikt bakom nacken: Var första gången jag körde den på detta sättet. Annars brukar jag ha vikten på brösten. Nu var det bara att ta småvikterna haha: KV+5kgx10/KV+5kgx10/KV+5kgx8
Hantellyft på sidan: 52kgx10/52kgx8/52kgx8
Benlyft med vikt: 17kgx9 a 3 set

Om man skulle äta lite kvällsmat nu kankse. Nån som har nått förslag

Laddar

Tar mig en Massacra och lyssnar på hård musik för att få rätt känsla till gymmet: Blir nog ett tung bröstpass idag så man får fan ladda ordentligt. Kommer med en update om det senare


Legion

Börja dagen med en mörk men men bra film. Ha kalla mig filmnörd om ni vill, men har fan semester och då får man göra som man vill. Bra film. Väldigt mörk och dyster. Handlar om hur Gud tappar tron på mänskligheten och tänker sätta stopp för dess existens. Dock väljer en av hans änglar att gå emot honom. Känns lite som den speglar världen idag med allt det tragiska som händer osv. Dock precis som i filmen finns det hopp för oss alla.
Nock med det trista och fram med det glada. Dags för lite mat. Tror det blir lite tonfiskröra och råris. Sweet


Trötta klubbor

Blev ett fint benpass idag på gymmet iaf. Efter film o soft var det bara att ladda för veckans goa benpass. Brukar väl alltid vara att det är det jobbigaste på gymmet. Menar det är ju trots allt halva kroppen man tränar på en o samma gång så visst bör det vara jobbigt. Det var det vill jag lova.
Körde som följer

Frontsquats:
95kgx8/105kgx6/115kgx7
Hacklift: 150kgx10/200kgx8/205kgx8
Utfall hantlar: 2 set med 28kg
Lårcurl: 70x8/80x5/80x5
Enbens lårcurl: 30x5 a 2 set
Stående vadpress: 105kgx8/115kgx8/125kgx7
Liggande vadpress: 200kgx8/210kgx7/210kgx7
Sittande vadpress: 60kgx8/70kgx10

Blev lite god husmanskost direkt efter träningen med. Kåldolmar haha. Very nice


Fick inte plats med mer :D

Därefter bar det av till syrran o Alex. Väl där bokades det in en liten resa till värmen i april. Me, Aleks, Sis o Alex drar iväg. Ska bli lite skönt ändå får jag säga.
Avsluta med ännu en film och det var ju inte den bästa om man säger så. Ganksa b-produktion, men man måste se dem ibland också.



Vet inte vad jag ska säga mer om denna film. Sjuk film. Gick o se den men inte mer.

Aufwiedergeschnitzel

Edge of Darkness

Kollat på en goooo rulle idag. En thriller med Mel Gibson. Han spelar en trött snut som får besök av sin dotter. Mitt under besöket dödas hon och han tror att det var ett misstag och att dem var ute efter honom. Efter det nystas det ena och det andra upp.
Jag gilla den skarpt. Gillar mörka och våldsamma thrillers. Så se den om ni vill han en trevlig stund i soffan.

 

Nej nu skriker magen efter nått gott. Måste ladda. Time to lift does heavy ass weights sen igen ju.

Stay hardcore for life


Movie time

Blev lite film igår kväll med Simon. Alltid nice efter ett gympass. Det blev en riktigt klassiker. En välgjord och hur bra film som helst. Den får en att tänka lite på hur onödigt det är att gå runt med hat. Hat är onödigt och vårt liv är för kort för att hata. Vi lever bara en gång. Vad som helst kan hända när som helst så varför gå runt och vara hatisk. Be happy så mår du bättre. Som sagt sjukt bra film iaf


Just det för en som gissade att det var den.

Efter det blev det lite OS tittande. Fastna lite framför Curling. Damer Danmark mot Sverige. Ha sånt är det. Var lite spännande ändå får jag medge. Tur att Sverige vann precis efter sista stenen då.

Ja nu blir det nog film. Kan dock inte bestämma mig om jag ska kolla Terminator 2 eller Mel Gibsons nya Edge of Darkness.

Cya

Time for heavy lifting

Ahhh blev ingen semla tyvärr. Alla fik hade slut på läckerheten. Fick helt enkelt vara utan det. Kanske e bättre det men men.
Träning har det iaf blivit idag. I morse körde man en timme innebandy som vanligt. Tidigt men hur skönt som helst.
Nu är man precis hemkommen från gymmet och har kört lite triceps och axlar med Alex.

Triceps:

Dips: 3 set till failure
Tricepspress EZ-stång: 52kgx8/62kgx5/67kgx4
Pushdowns: 50+10kgx8/50+20kgx5/50+15kgx6
Enarms pushdown med omvänt grepp: 30x8/40x8/40x7

2 små filmer från träningen idag. Dock var fotografen (Alex) lite sne verkar det som. Blev visst filmat lite på sidan. Det får duga så länge. Får komma med nån ordentlig, strikt och riktigt hardcore film längre fram.







Axlar:

Hantelpress: 42kgx3/38kgx4/38kgx4. Kändes inte bra alls
Hantellyft fram: 25kgx7/28kgx4/28kgx4
Hantellyft sidan: 25kgx7 a 3 set
Baksida hantlar på bänk: 25kgx8/28kgx6/28kgx6
Shrugs: 170kgx8/200kgx6/200kgx6

Sämsta axelpasset på länge. Det var nog för att jag inte fick nån semla haha

Ses nån annan gång

Sugen!!!


Så sugen på semla. Inte bara för att det är fettisdagen idag, utan har varit sugen på en semla hur länga som helst. Får nog köra och köpa en sån innan träningen ikväll. Bra ladd haha

Cya

Pump

Det är ordet efter passet. Pump gillar vi. Känns hur bra som helst. Dock blev inte passet som det var tänkt. Blev bara lite biceps och underarmar och inga triceps. Gör dock inget med tanke på det tunga bröst passet från igår. Funderar på att börja köra lite cardio igen. Typ några dagar i veckan iaf då jag har varit sjukt dålig på att köra det nu på sistone. Alltid skönt och sitta upp på cycklen eller gå en runda allt för att få igång förbränningen lite. Sommar 2010 skall bli den mest deffade. Det är detta året då det sker. Målet för tillfället är nog att gå ner mot 90kg nått och se hur former ser ut där. Är man nöjd så är det ju bara hur bra som helst. SKall inte vara alltför svårt hoppas jag att nå det målet då man för ca ett år sen hade lagt på sig lite väl mycket hull och var inte i den bästa formen i sitt liv. Vågen stannade väl på smått pinsamma 113kg. Hade det bara varit kvalitet hade jag inte skämts en sekund, men nu var det ju lite annat också. Vet inte riktigt vad det berodde på. Kanske det skadade knäet som hände just då och som följd att man inte rörde sig lika mkt då och träningen blev lidande. Dock var väl födointaget lika och det är ingen bra kombination vad jag vet och fick erfara. Men man fick ta tag i det och börja käka bra o röra på fläsket. Det gick bra och man trilla ner så långt som 96-97kg ungefär. Just nu ligger man väl på en morgonvikt på ca 98-99kg och brukar väl pendla upp till ca 101 under dagen. Helt ok men långt ifrån nöjd. Hårdheten saknas forfarande och det är den vi snart skall  börja jaga. Vi får helt enkelt se hur det blir och hoppas på att karaktären håller så det blir en hård sommar.

Skulle som sagt äta lunch med Olof innan idag. Ja skulle bli sushi som är så gott. Tid och plats bestämd och för en gångs skull var jag i tid ha. Döm om vår förvåning att det är stängt på stället. What? Kinesiskt nyår tydligen. Så det blev ingen sushi idag. Synd för man var sugen. Säger som Olof brukar säga
"Man blir så skönt mätt av sushi"
Håller med. Blev en kebabsallad istället ha.

Visst skulle väl slänga in lite resultat från passet idag också. Därför jag satt mig här från början ju.

Biceps:

Bicepscurl stång: 70kgx6/80kgx3(pinsamt orka inte ens en 4. Vet inte vad som gick fel)/70kgx6'
Hammercurl hantlar: 38kgx5/38kgx6/38kgx5
Preachercurls: 50kgx6/55kgx6/55kgx6
Hammer mot bröst: 28kgx8/28kgx8/28kgx6

Underarmar:

Hantelcurl: 20kgx8/29kgx8/20kgx6
Omvänd stångcurl: 40kgx8/50kgx5/50kgx5

Peace, Love and Understanding my friends

Måndag hela veckan

Kommer nog kännas lite som måndag hela veckan då jag har en liten välbehövlig semester nu. Ska bli skönt och inte behöva jobba och bara kunna ta det lugnt och umgås och träna en massa. Får väl se det lite som ett träningsläger ha, eller inte. Frukosten avklarad nu iaf. Sen blir det en liten lunch med Olof, kan ni gissa vad så e det bara att höra av sig om ni tror att ni har det rätta svaret :D Ni kanske vinner nått litet fint, kanske inte.
Blir ett fint armpass senare ikväll. Pumpa lite biceps och triceps till failure. Kan inte bli en bättre start på en vecka.
Snöar som vanligt ute. Snö och vinter i alla ära. Hur mysigt och fint och så. Då vi nästan aldrig har någon riktigt vinter längre börja man ju så smått längta till lite mer sol och värme. Allat har sina fördelar och jag uppskattar verkligen det här med de olika årstiderna måste jag säg iaf.

Saknar detta just nu


Fiske i Västersjön


Möllemosse på Kullaberg


Navajo(syrrans hund) i Möllemosse


AC/DC på Ullevi


Metallica på Forum i Köpenhamn

Midsommar


Lite längtan får man allt.

Ciao Ciao

Valentine´s Day

Alla hjärtans dag är det ju idag som alla kankse vet. Baby överraskade mig med en fin liten blomma och ett presentkort till ett trevligt spa för oss båda. Själv tänkte jag laga en trevlig middag o lite så framåt kvällen. Lite roligare än den hälsosamma mat man annars försöker leva på haha. Hoppas på det bästa iaf.
Fastän det är hjärtedagen så blev det ändå ett skönt pass på gymmet med Alex. Fick klämma in det en stund efter frukosten för sen på eftermiddagen var jag o Aleksandra och syster o då hennes Alex (samma Alex som ovan för er som inte vet) bjudna till mina päron för en lite trevlig middag. Mat är det bästa :D

Till passet då

Bröst:

Hantelpress: 60kgx5/60kgx4/52kgx5
Lutande hantelpress: 52kgx5/52kgx5/52kgx4
Flyes: 26kg6 a 3 set
Bröstpress i maskin: 104,3kgx6/113,6kgx6/122,4kgx4

Rygg:

Latsdrag: 100(fullt mag)+20kgx6/100+30kgx6/100+40kgx5
Latsdrag bakom: 80x7/90x5/90x5
Pushdowns (se bild): 30x8/40x8/50x3(fullt mag = klen)/40x5

Rodd i maskin: 100(fullt)+30kgx8/100+40kgx8/100+50kgx7
Ryggresning: 50kgx6/50kgx4/40kgx5

Det var det passet. Skulle kört lite baksida ben också men det får vi ta imorrn istället.
Blev även någon liten bild från passet så på återseende




Biiiiippppp


Vilket skämt. Första dagen på den så kallade semester börjar med ett samtal 0830. En till sjukdom på jobb. Kan du jobba. Alla andra möjlgheter var borta då en är i Mexico,en är i STHLM, en annan hade kalas och 2 sjuka. Nån svara inte som vanligt i telefon och jag då. Ligger och sover som bäst efter krogpasset.
Dock kunde jag börja kl 12 så jag han till gymet så att jag kunde köra det pass jag lovat mig själv. Det gick väl så där. Man e väl inte direkt som starkast och piggast när man bara får vakna upp så där och inte hinner ladda riktigt som man vill. Men skit i det till passet istället.

Axlar:

Axelpress: 70kgx8/90kgx5. Sen blev jag bara så irriterad så jag bytte övning
Hantellyft åt sidan: 20kgx8/25kgx7/28kgx5
Hantellyft fram: 25kgx7/28kgx5/28kgx4
Baksida i pecdeck: 50x8/60x6/60x5
Shrugs: 60kgx10 a 3 set, finns inga tyngre hantlar :D

Framsida ben:

Benspark: Då mitt kassa knä fick det bli lite fler och lättare set här då denna övning är den som gör mest ont.
50x10/60x10/70x9/80x7/90x6
Benpress: 150kgx10/200kgx10/250kgx9
Hacklift: 150kgx10/200kgx7/200kgx6

Snabb och enkelt blev det idag. Nu vidare in i duschen och sen till mitt underbara jobb. Bara hoppas det inte kommer några idioter idag för då ska dem fan få se på fan.

haha

ciao

Zzz

Hemkommer från krogen. Lugnt och stilla utan något att göra. Precis som det skall vara egentligen.
Man kankse skulle hoppa i sängen nu när man börjar bli lite suddig i ögonen. Imorgon eller ja idag blir det ju börjar första dagen på 14 dagars semester. Hur skönt skall inte det bli. Ladda batterierna lite och köra stenhårt på gymmet. Det e planen. Så redan idag då blir det ett hardcore pass utan dess like ha. Får kanske även lägga in lite cardio i nästa vecka. Var ett tag sen man körde det nu och kan vara lite skönt att mjukstarta med det inför det som komma skall.
Nej nu ropar sängen mitt namn.
Godnatt på er alla (ni få som läser)


Sweet Dreams


US Navy Seal Workout

Jobbat hela dagen lång, 10-20. Lika roligt varje gång :D
Jaja iaf så hann jag med ett fint litet magpass. Det är baserat på NavySeals träning och det bränner fint i magen vill jag lova. Finns 5 olika nivåer på just magpasset och jag valde nivå 4 idag.
Såg ut ungefär så här

Sit-ups 35x2

 

Leg Levers 35x2

 

Atomic Sit-ups 15x2

 

Back Flutter Kicks 30x2

 

Crunches Heel in close 30x2

 

Crunches Legs Up 30x2

 

Cross Legs Sit-ups 18x2

 

Sitting Knee Benders 15x2

 

Härlig genomkörare för magen det här. Nej nu ska jag äta nått gott. Dö hungrig då maten inte varit det mest prioriterade idag tyvärr. Ska bli bättre snart igen.

 

Sov gott alla


Волим те Александра



љубав је већа од живота, и шта би живот био без љубави

God Bless U all


Dantes Inferno

Inte blivit någon fysisk aktivitet idag alls. Inte mer än dem sedvanliga km man går på jobb. Ha.
Väldigt lugn dag på jobb får jag säga. Verkligen en down period nu får jag säga. Förlåt, det hände visst nått litet.
12 åring som gör våldsamt motstånd haha.
Vad ska man göra nu. Ska man fortsätta lira lite Dantes Inferno (mkt bra spel för övrigt), kolla 24, NCIS, NCIS LA eller Chuck. Kan inte bestämma mig riktigt. Får nog ta något ätbart först. Man skall aldrig bestämma något på tom mage.

Dantes Inferno


Blev inget gym igår heller för då var det också en massa jobb. Han dock med en timmes innebandy på morgonen. Har slarvat en del på sistone med innebandyn så det var väldigt trevlig att köra på igår får jag säga.
Imorgon får det bli ett grymt magpass på US Navy Seals vis. Dem har ett riktigt härligt magpass i 5 olika levlar. Får defenitivt bli det i morgon efter jobb, eller kanske innan. Vi får se.
Nu ska jag däremot inta någon form av föda och relaxa lite innan sängen sakta drar ner mig i sömnlandet.

Ciao Ciao

The Guns

Igår blev det ett pass armar som hette duga. Dock känner jag av smärta i leder och underarmar. Mindra skönt men vad ska man göra. Antingen får man lägga in en lite lättare period snart eller ta lite vila. Får fundera över det.
Iaf passet var skönt och såg ut så här

Bicepscurl sittande: 38kgx4/38kgx4/36kgx4
Koncentrationscurls: 22kgx6/24kgx6/26kgx6
Stående hammercurls: 28kgx6/28kgx6/28kgx6
Liggande hammer mot pannan med kabel: fullt magx6 a 3 set

Tricepspress med Ez-stång:
50kgx8/60kgx7/65kgx6
Smal bänkpress: 70kgx10/90kgx8/105kgx7
Pushdowns med rep: 30x8/40x8/50x6
Enarmspress bakom nacken: 20kgx10/25kgx10/28kgx8

Det var det hela och förutom det lilla onda var det klockrent.

På återseende tills nästa gång

Schack på steroider

Vince Lombardi Trophy

Saints vann inatt efter en ganska övertygad seger. Matchen började dock i Colts favör med ett starkt försvar. Saint rådde inte på Colts förrens i sista stund av andra kvarten. 6-10 i halvtid blev 31-17 i sluttid och då jag somna efter halvtid och missa resten så kan det ju bara tyda på hur Saints tog över och malde sönder Colts. Härligt. Ska kolla sista halvan antagligen nu eller lite senare. Var för övrig även Saints första Super Bowl seger någonsin. Sweet.

Mitt sällskap under natten


 

Måste hålla sig vaken

 

Beroende framkallande haha


Läste att Super Bowl 44 är tidernas mest sedda tv-program. Det säger inte lite det. Hela 106,5 miljoner människor satt som klistrade framför denna underbara show.
Amerikansk fotboll måste jämföras som schack på steroider enligt mig. Folk folk som inte är insatta i regelverket uppskattar nog inte sporten i sig och kan tycka att det är en menlöst springade och tacklande utan några synbara regler. Så är det ju inte. Reglerna kan väl vara lite invecklade i börjar men tar man sig tid att lära dem så kommer man uppskatta det hela så mycket mer. Då får man även en bättre känsla för vad alla sysslar med ute på planen.
Tillbaka varför det är som ett parti schack. Stor del är taktik och åter taktik från både tränare och spelare. Det finns ju både huvudträna som har det yttersta ansvaret så att all taktik funkar. Finns även folk som sysslar med försvar och anfallstaktik under matchen. Dem har även nån som sitter i ett bås långt upp på arenan och har översikt över allt och matar in ny taktik och läser av motståndarna. Även spelarna på planen får ju köra sin taktik. Det är allt detta som gör det så intresant. Det är inte bara en massa stora köttklumpar som springer runt och tacklas. De måste köra efter taktiken som är utsatt osv. Det handlar och lagsport när den är som bäst.

Helt enkelt schack på steroider.

New Orleans Saints Super Bowl XLIV Champs


Super Bowl söndag

Helgen har varit fylld med jobb och därför har det inte blivit så mycket träning. Dock skall tilläggas att det har varit sååååå skönt att vila från fysik aktivitet hela helgen med tanke på hur trött kroppen varit. Den har verkligen sagt att vila är det som gäller. Återhämtning när den är som bäst.
Annars så hade man en trevlig kväll igår.
Syrran och hennes sambo och ett annat par kom över till mig och baby för lite vin och trevligt umgänge. Det var hur nice som helst.
Kvällen till ära blir som rubriken säger.
Super Bowl 44 är nära och lagen som möts är dock inga jag har som favoriter men ändå skall det bli kul att se


New Orleans Saints

vs



Indianapolis Colts

Hoppas man orkar hålla sig vaken bara. Har laddat med lite Kexchoklad, Cashewnötter, Red Kick och Red Bull. Så ett tag skall man väl orka.
Ska bli nice och kolla lite riktigt sport på tv för en gångs skull. Inte en massa fjant sport för massorna som inte vet bättre. Ha. Här krävs det lite mer brain, men samtidigt en massa power för att vinna och det gillar jag. Sen att det är en massa härliga tacklingar osv gör ju inte saken sämre.
Kontaktsport borde bli mer accepterat och sändas på bästa möjliga sändningstid. Bort med trist och grå sport där överbetalda divor springer rundor och jagar en lite rund boll. Roligare att titta på lim som torkar.
Nej mer sånt så man kan sova gott om nätterna och veta att det finns hopp för oss alla.
Ha nej nu överdriver jag kankse lite, men iaf det är vad jag kallar sport.
Sport är för mig blod svett och tårar. Blodet får man genom att kroppsdelar stöter mot varandra upprepade gånger med vilje och inte av misstag. Svett av den stenhårda fysiska träning och överlägsenhet gentemot andra. Tårar av smärtan som man likväl vill uppleva direkt efter och inte av att man förlorar.

No pain no glory my friends.


Tryck i triceps

Blev ett fin trcepspass innan idag. Tungt och enkelt var det som gällde. Dock börjar kroppen säga ifrån av den tunga perioden som jag kör nu. Ont lite var som och känns som man har benhinneinflamation i underarmarna.
Men som någon vis man sagt "Pain is temporary, glory is forever"
Vi kör på det och hoppas att helgens 2 vilodagar råder bot på det hela.
Till dagens pass

Hantellyft bakom nacken:
42kgx10/45kgx10/52kgx8
Pushdowns: 50(fullt mag)+10kgx8/50+20kgx6/50+20kgx6
Tricepspress hantel: 22kgx4/20kgx7/20kgx6
Kickbacks: 14kgx8/16kgx8/18kgx8

Det var det och nu e det snart dags för krogen och allt vad den har och bjuda på.
Tänkte kolla lite på en serie först innan man beger sig.
Fastna för den direkt och tyckte den var bra och hyfsat välgjord. För övrigt så börjar den sändas på 6an ikväll om jag inte minns fel.

Så kolla in den och döm själva


Fredagsmys

Städat, tränat och skall nu bara laga klart maten för att dra till jobb. Efter det krogjobb.
Welcome to my wonderful world.
Kommer en update från dagens tricepspass senare ikväll för nu skall jag dra.

Ciao ciao

Bara bröst

Ja då blev det ett pass idag igen. Bröst med Alex stod på schemat. Då Alex bara körde bröst och drog som en avlöning efter det hoppa jag på Simon o Tottes axelpass.
I vanlig ordning så hade jag laddat med RAGE. Det märktes idag. Ännu ett PB blev det. Eller ja faktiskt 2. Sweeeet.

Bröst:
Bänkpress: 100kgx8/135kgx3(PB)/120kgx5
Snedbänkpress: 110kgx6/120kgx5(PB)/120kgx4
Pecdeck: 90(fullt mag)x6/90x6/80x6
Pullover: 52kgx6/52x6/60x4

Axlar:
Hantellyft fram: 23kgx8/25kgx7/28kgx5
Sidolyft i cablecross: 25x6/30x6/35x5/
Lyft till hakan i cablecross: 80(fullt mag)+10kgx10/80+20kgx8/80+30kgx8
Baksida med hantlar: 26kgx7/28kgx6/28kgx7
Hantelpress maskin: 50x8/60x5/60x4


Dem skall upp







Det var dagens pass det och imorgon blir det nog lite axlar och mage.

Godkväll

Scarification

Skaffade en ofrivillig tattoo igår på gymmet. Så det går när man har halsband på sig.


Vackert jag vet!

Återkommer senare med en update på dagens pass.

So long

Nyklippt

Baby fick klippa mig ikväll, igen. Hon börjar få koll på det här samtidigt som jag slipper spendera pengar på frisören, haha.
Resultatet blev nice


Framifrån


Sidan


Samt bakifrån

Kycklingklubbor

Idag var det dags att piska kycklingklubborna lite. Kändes som det satt där det skulle, får se om träningsvärken kommer därefter. Hoppas på det för det är en skön känsla. haha

Passet blev följande:

Benböj: 110kg x 8, 130kg x 8, 160kg x 8 (kändes bra trots knäet). Försöka lasta på mer till nästa gång.
Hacklift: 150kg x 8, 180kg x 8, 190kg x8
Utfall 28kg hantlar x 2 set
Liggande bencurl: 70 x 6, 75 x 6, 80 x 5
Enbens curl: 30 x 5 a 3 set

Stående vadpress: 125kg x 6, 120 kg x 7, 120kg x 7
Vadpress i benpress: 170kg x 8, 190kg x 8, 205kg x 6
Donkeyraises: Totte + 25 kg x 8, Totte + 40kg x 8

Kycklingklubbor eller inte, gott pass var det iaf.


El Pollo


Biceps deluxe

Efter en tidig morgon på jobb så fick man ladda lite för ett biceps/underarmar pass lite senare.
Redan kl 06 imorse var man uppe och åt lite god frukost. Dock bara några sletna mackor men men.
Lite senare var det dags för en efterlängtad proteinare runt 9 snåret.
Lunchen på jobb blev en bakad potatis med currykyckling. Lika gott vare gång, eller kanske inte med tanke på att man typ ätit den i snart 7 år.
Inför träningen blev det som vanligt lite Rage så att man skulle kunna kötta på ordentligt. Slank även ner nån liten macka då jag var utsvulten.
Väl på tha gym blev det ett pass med Alex, Simon och Totte. Blev go träff och ömma armar kan jag säga.
Till dagens övningar då

Bicepscurls med stång: 60kg x 6, 70kg x 6, 80kg x 5
Bicepscurls med hantlar: 38kg(PB) x 5, 38kg x 3 (tungt o för tungt den rundan), 36kg x 5
EZ-curl i cablecross: Fullt mag+10kg x 8, fullt mag+ 20kg x 7
Hammercurls med stång: 60kg x 6, 70kg x 4, 65kg x 5


Alex "Pumping Iron" Hansson


Totte


Simon


Lightweight baby


PB i hantelcurls












Sen körde vi 3 övningar för dem stackars underarmarna med bla en gammal god favvo



Så var det med det. Sen blev det i vanlig ordning lite vitargo samt att jag slängde in en Flygande Jacob på BODY:s sätt. Helt ok eller så är det bara jag som är en dålig kock. Nog sagt om det, dags för 24

På återseende

Be strong

Fick höra idag att en gympolare råkat ut för en allvarlig olycka och är illa däran
Positiva tankar till Jeff och kämpa på



Keep Hope Alive

Ny vecka nya "friska" tag

Måndag. Jobba i efter middag 14-22.
Fick bli ett tidigt pass idag. Då ryggen inte kördes som den skulle i helgen så tog jag den idag.

Chins: 3 set till failure
Latsdrag med v-handtag: 120 x 6 a 3 set
Hantelrodd: 60kg x 8 a 3 set
Skivstångsrodd 90kg x 10, 110kg x 7, 130kg x 4 (greppet svek)



Blir lite Sushi till lunch med Olof innan jobb

Efter helg kommer...

Varit ledig i helgen från jobb så det skulle tränas som aldrig förr var det tänkt, ha.
Så blev det inte riktigt. Skulle kört ett sjukt ryggpass på lördagen tänkte jag men fastna framför en go rulle (Inglorious Basterds) istället. Hur skön som helst och sen innan jag ens han tänka tanken var tha gym stängt.
Skit också, blev litte mage hemma istället som plåster på såren.



Stay Hardcore for life

Kvällen var lugn med älsklingen och åter en go rulle (Terminator Salvation). Bidde lights out i soffan efter den.

Veckans vilodag för vanliga dödliga, söndagen då, gick i bröst/triceps andan.
Drog dit laddad som fan med Alex och börja kötta på.

Hantelpress: 60kg x 6, 60kg x 5, 52kg x 5 (fan höger sida/triceps var konstig och ville inte som jag idag)
Sned hantelpress: 52 kg x 6, 52kg x 6, 52 kg x 5
Flyes: 26kg x 7, 28kg x 6, 28kg x 6
Bröstpress i maskin: 104 kg x 6, 104 kg x 6, 104kg x 6

Sen var det dags för triceps, till min stora besvikelse så gic det skit och skit och skitdåligt igen. Fan hade inget tryck, ingen ork kvar, ingen vilja. Bröstövningarna tog verkligen ut sin rätt.
Körde dock något halvdant.

Hantellyft bakom nacken 52kg och sen ner till 45 kg. Gick inget vidare.
Triceps press med hantlar: 22 kg x 5 a 3 set
Enarms triceps pushdowns: 35 x 7, 40 x 7, 40 x 7
Avsluta med en liten övning jag sett på nätet som Brandon Curry brukar köra. 3 sega set där med

Som plåster på detta blev det en fedepizza med Magnus direkt efter.

Kvällen till ära avlsutades hemma hos syrran o Alex med lite film (Sommaren med Göran), väldigt rolig för att vara svensk.

RSS 2.0